Solen skinner i Brædstrup Tennisklub

10. juni 2022 21:04 , af Marlene Beyer Eg

Kære medlemmer,

Sommeren er kommet til Brædstrup (ihvertfald nogle dage), og det giver aktivitet i vores lille klub. Vi er nu oppe på i alt 88 medlemmer, heraf 18 juniorer og 70 seniorer. Det er skønt at se de røde grusbaner blive brugt, om end de fortsat står ret så tomme fredag til søndag. Der må udtænkes en plan for, hvordan tennis bliver en del af weekendrepertoiret i folks bevidsthed. Forslag hertil modtages gerne!

Selvom det har regnet en del på det sidste, så er det ikke kun vand, der har ramt Brædstrup Tennisklub. Via fondssøgning, har vi modtaget kr. 15.000 fra Folkeoplysningsrådets Udviklingspulje, hørende under Horsens Kommune. Dette som støtte til indkøb af en boldmaskine. Valget er faldet på en smart lille sag fra ”the land down under”, med det sigende navn ”Spinfire Pro 2 (v2)”. Såfremt man som medlem (obs! kun voksne over 18 år) ønsker at benytte boldmaskinen, skal man betale et sæsonbidrag på kr. 200 til Brædstrup Tennisklub. Det kan gøres enten via mobilepay (267066) eller bankoverførsel (6128-0012550642). Efterfølgende skal man deltage i et kort instruktionskursus, hvor booking, funktioner og sikkerhedsforanstaltninger gennemgås. Kurset vil blive afholdt efter behov, løbende gennem resten af sommersæsonen, på tirsdage, i umiddelbar forlængelse af seniortræning. Opslag om afholdelse af næste kursusaften vil ske på MemberLink!

Med henblik på muliggørelse af flere lignende tiltag, herunder afholdelse af flere arrangementer, samt til den nødvendige løbende vedligehold af tennisanlægget, har vi igen i år valgt at investere i ”Bambusa strømper”. De foreligger i farverne sort og hvid, begge i både kort og lang model. De kan købes direkte i klubhuset for kr. 150 pr. pakke (kort model 7 stk pr. pakke, lang model 5 stk pr. pakke). Beløbet overføres til Brædstrup Tennisklub, enten via mobilepay (267066) eller bankoverførsel (6128-0012550642). Så kom og støt vores fælles klub!

Ikke alt, er dog fryd og gammen i vores dejlige lille klub. Ukendte gerningsmænd har nu et par gange i denne sæson, følt sig nødsaget til at smide deres tomme øldåser, afbrændte affald, lightere og deslige, i en radius dækkende hele terrassen foran klubhuset. Sidste gang de var på besøg, forcerede de desuden hegnet ind til bane 4, og det var ikke tennisspil de var ude efter. Der tegner sig derfor desværre et billede af nogle utilpassede personer, som morer sig med at ødelægge det for andre. Vi vil derfor gerne have jeres hjælp, i form af at sondere terrænet på tennisanlægget, såfremt I alligevel går en tur gennem parken aften og weekend. Skulle der være sket hærværk i større eller mindre grad, må I meget gerne tage fotos heraf som dokumentation, forud for en eventuel oprydning, samt kontakte tennisklubbens formand på tlf. 22280416. Ved eskalering af situationen, påtænker vi at tage kontakt til landbetjenten.

Slutteligt, skal vores medlemssystem ”MemberLink” nævnes. Allerede nu, er det platformen for al information vedrørende praktiske oplysninger, arrangementer og tilmelding hertil, samt tillige base for kommunikation medlemmerne imellem. På sigt, når finansieringen engang om nogle år er på plads, vil også de fysiske nøgler udgå, og overgå til digitalt fremsendte koder via MemberLink. Det er derfor hensigtsmæssigt, at blive fortrolig med MemberLink allerede nu, og vi vil meget gerne hjælpe dem, som har svært ved at finde hoved og hale i det. Vi kan derfor tilbyde hjælp til MemberLink, herunder hjælp til log-in, tilmelding til arrangementer og deslige, efter behov på tirsdage kl.17.00-18.00. Opslag om afholdelse af MemberLink-Support vil blive ophængt på opslagstavlen i klubhuset.

 

På vegne af bestyrelsen,

Marlene Beyer Eg

Formand, Brædstrup Tennisklub